STUDIO MAJAMAA

ABOUT

award winning portrait, wedding & advertising photographer.

A W A R D E D /

2016 Wedding photo
of the year contest, Jury's honorary mention.

CLIENT LIST /


Pirelli Nordic
Personal trainer Dea Henrikson
Silent Underground ry
Lord Est
Nelonen Media
Turun kaupunki
OneFX
Turun Sanomat
Eduskuntatalo
Headhouse

 

 

Vuoden 2016 Vuoden hääkuva -kilpailussa miljööhääkuva-sarjassa tuomariston kunniamaininnalla palkittu Hää-, henkilö- ja mainoskuvaukseen erikoistunut valokuvaaja. Teen hää- ja mainoskuvauksia, sekä yrityskuvauksia koko maassa.

Omasta mielestäni on vanhanaikainen käsitys, että henkilökuvien ja potrettien pitäisi olla aina niitä jäykänoloisia ja jäykästi poseerattuja studiokuvia. Toteutan mielelläni kaikenlaiset ideat kuviksi ja useimmiten vain mielikuvitus onkin rajana kuville. Kerro siis rohkeasti, minkälaisia kuvia haluaisit itsestäsi. 

Teen pääasiassa koko päivän dokumentaarisia hääkuvauksia, joissa pyrin tallentamaan muistoiksi ne kaikki pienetkin ikimuistoiset hetket, joita päivän aikana tapahtuu,aina aamun valmistautumisesta yöhön asti kestäviin juhliin. Kuvaan tietenkin myös halutessanne lyhyemmätkin keikat tai halutessanne vaikka vain potretit sekä vihkitilaisuuden kirkolla. Kerro siis minkälainen on teidän tarpeenne kuvaukselle ja teen mielelläni tarjouksen.

Toteutan kaikki yrityskuvaukset, on kyseessä sitten henkilöstön, kuin yritysten tapahtumien tai vaikka mainosten ja internet-sivuston sisällön kuvaamisesta. Ota yhteyttä ja kerro kuvauksen tarpeesta, niin teen mielelläni tarjouksen.

What would life be if we had no courage to attempt anything?
— Vincent Van Gogh