STUDIO MAJAMAA

BLOG

Digital Photography 1-ON-1 mentoring.

(In English below...)

Vuosi 2017 meni menojaan ja nyt olisi tarkoitus polkaista käyntiin vuosi 2018 oikein rytinällä ja tehdä siitä kaikinpuolin huikea!

Joten päätin, että pistän hakuun Digitaalisen valokuvauksen ja editoinnin mentoroinnin yhdelle henkilölle, jolle jaan kaiken osaamani tiedon kuvaamisesta, editoinnista ja niin edelleen... Noh, kyllä te ymmärsitte pointin...

Mentoring.jpg

Mikäli, olet kiinnostunut oppimaan, niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, missä kerrot itsestäsi hieman, sekä lähtötasostasi, mitä haluaisit oppia ja miks, jne. sähköpostilla osoitteeseen: lauri@studiomajamaa.fi 15.02.2018 mennessä. Valinta mentoroitavan suhteen tehdään perjaintaina 16.02.2018 ja valinta julkaistaan samana päivänä.

Tulen tekemään jonkinlaisia blogipostauksia mentoroinnin kulusta ja odotan innolla, kuin niiden kautta nähdään kehitystä.

Asuin paikallasi ei varsinaisesti ole merkitystä, ajatuksena on, että mentorointia, ohjeita ja opastusta voidaan hoitaa myös esim. skype-puheluiden välityksellä, mutta kuvaamisen ja editoinnin opastukseen olisi tietysti helpointa, ettei välimatka oli kovin pitkä jolloin voidaan järjestää kuvauksia, yms. yhdessä ja mentorointiin saadaan parempi kontakti.
Etelä-Suomessa Helsinki - Turku - Tampere alueella kaikki on järjestettävissä.

Joten, laittakaahan sähköposti tulille, niin tehdään tästä jotain mahtavaa!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

IN ENGLISH!

Hey guys,

Year 2017 is gone now and it's time to kickstart this 2018 and make it awesome!

So I decided to offer one person once again 6 months Digital Photography and editing one on one mentoring, where I will be teaching everything I know about photography, editing and so on. Well, you get the point...

Mentoring.jpg

So what I want from you guys, is that you will send your application where you tell me a little bit about yourself, what's your starting point for this and what would you like to learn. Send your application via e-mail to: lauri@studiomajamaa.fi until 15.02.2018. I will be selecting the person at Friday 16.02.2018 and announce it at same day.

It doesn't matter where you live, because we can do mentoring via Skype calls and so on, but it would be best if you're not too far so we could arrange photoshoots together. Southern Finland From Helsinki - Turku - Tampere are all manageable.

So, let me hear about you and let's rock this thing!


"Your Imagination to reality"
- Lauri Majamaa

Lauri MajamaaComment